Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Nicolae SIMIONESCU ASOCIATIA SERVIM COMUNITATEA

4.1% Complete
205 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Oameni buni, pe data de 4 februarie 2023 este ziua în care împlinesc 27 de ani.

Sunt o persoană în scaun rulant, dar în fiecare zi din viața mea am încercat să arăt că persoanele cu dizabilități pot fi utile societății. Pentru mine obiectivul principal în viață este binele fraților mei de suferință.

Serviciul de transport pentru persoane cu dizabilități, din Târgu Jiu, este unul foarte util, ajutând foarte mulți oameni care au nevoie să se deplaseze.

De la intrarea mea în spațiul public, din județul Gorj, dorința mea cea mai mare este de a reaprinde flacăra speranței în inima persoanelor cu dizabilități, atât din Gorj, cât și din România.

Din păcate, încă nu există posibilitatea legală ca acest serviciu să fie preluat de primăria Târgu Jiu, dar am încredere că acest lucru se va întâmpla la un moment dat. Până când acest lucru se va întâmpla, este nevoie de solidaritatea noastră, a tuturor, pentru ca frații mei de suferință să aibă parte în continuare de acest mijloc de transport.

Îmi donez ziua de naștere pentru ca acest serviciu să continue și vă pot spune că și eu voi dona o sumă de bani pentru continuitatea acestui serviciu.

Vă mulțumesc tuturor celor care veți fi alături de frații mei de suferință.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Buna ziua! Asociatia Servim Comunitatea se implică în ameliorarea și cresterea calitatii vietii persoanelor cu dizabilitati, a celor cu boli cronice și persoanelor varstnice.

Avem nevoie de sustinere ca serviciul de transport adaptat si gratuit pentru persoanele cu dizabilitati din Targu-Jiu sa functioneze in continuare.

Lunar, cheltuielile de functionare (salariu sofer, dispecer si combustibil) sunt de 5.ooo lei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Felicitări pentru implicare si ajutorarea celor cu dizabilitati ca si tine! La mulți ani, drag prieten!
25 Jan 2023
18 Jan 2023
Nicolae SIMIONESCU : ASOCIATIA SERVIM COMUNITATEA
Cel mai frumos cadou de ziua mea